ЗA НАС

ЗA НАС

"МЕГАСТРОЙ 2014" ЕООД е фирма с основна дейност строителство на промишлени и обществени сгради, както и комуникациите към тях. Строителство, реконструкция и ремонт на жилищни и административни сгради. Фирмата се съсредоточава върху проектирането, производството и монтажа на сгради от метални конструкции и термопанели. Също така произвежда безшевни метални улуци и всички видове завършващи лайсни и обшивки от разноцветна ламарина. Опитът, който имаме в изграждане на производствени сгради, складове, офиси и др., както и познаването на пазара в сектора, ни помагат за качественото и надеждно, изпълнение на възложените ни обекти, а също така и за постигане на оптимално съотношение цена - качество на предлаганите от нас услуги и изделия.

Информация

МЕГАСТРОЙ разполага със собствена база в гр.Габрово. На площ от 3500м² е разположено производство на метални конструкции и изделия от метал, цех за заготовка на профили от ламарина и складови помещения. Оборудвани сме с машини, отговарящи на изискванията за качествено изпълнение на работните процеси.

За обезпечаване изпълнението на строителните процеси МЕГАСРОЙ разполага с добра мaтериално - техническа база, която включва:
• Автотранспорт - камиони, бусове, леки автомобили;
• Специализирана строителна механизация – кранове, фадроми, челни товарачи, багери, вишки, платформи;
• Техника за автоматизиране на ръчните процеси в строителството и оборудване на работните екипи със съвременна механизация;
• Кофражни системи- DOKA.

Гаранция за предлаганата продукция е внедрената система за управление на качеството. МЕГАСТРОЙ  е член на Камарата на строителите в България и е вписана в ЦПРС
Удостоверение № II-TV 004497;
Удостоверение № I-TV 015801
и Удостоверение № V-TV 011110.