МЕТАЛНИ КОНСТРУКЦИИ

image
МЕТАЛНИ КОНСТРУКЦИИ

Една от основните дейности, в които МЕГАСТРОЙ се специализира е изграждането на индустриални обекти от метални конструкции. Като производител фирмата контролира и управлява целия процес, a това включва:
- проектиране
- производство
- монтаж
МЕГАСТРОЙ гарантира бърза изработка и доставка на дадените метални елементи, чрез които се изгражда сградата в кратък срок.

ПОДБРАНИ СНИМКИ

image
image
image
image
image
image

Информация за "МЕТАЛНИ КОНСТРУКЦИИ"

При стоманените конструкции за разлика от стоманобетонните, мокрите процеси са сведени до минимум. След разглеждане и одобрение на идейният план за строителство МЕГАСТОЙ изготвя собствен проект за изграждане на стоманената конструкция, както производството и монтажа на всички елементи, свързани с носеща метална конструкция, стенни и покривни термопанели, всички завършващи профили:
- затварящи ъгли;
- мобилни елементи;
- обкантващи обшивки около отвори за врати и прозорци;
- улуци;
- водосточни тръби.


Този начин на строителство е много по-ефективен от изграждането на монолитна конструкция и се характеризира с:
• ниска себестойност;
• лесен и бърз монтаж;
• възможност за бъдещи разширения и преразпределения;
• разходите за поддръжка са сведени до минимум;
• възможност за избор от страна на инвеститора на различни конструктивни решения, най-адекватно отговарящи на изискванията към сградата съобразно предназначението й;
• мобилност - могат да бъдат демонтирани и монтирани на друго място, при необходимост.


Всички елементи на стоманената конструкция са предварително заготвени в заводски условия и се доставят и сглабят на строителната площадка. МЕГАСТРОЙ монтира всички метални конструкции изцяло със собствени квалифицирани екипи, оборудвани с необходимата механизация и инструменти за бърз и качествен монтаж. Материалите, които се използват от МЕГАСТОЙ за изграждането на фасадите и покривите имат висококачествено полимерно покритие, осигуряват допълнителна защита от атмосферни въздействия. По този начин се запазва добрия външен вид на сградата в продължение на десетилетия.