Повече за Мегастрой

Кои сме ние?

„МЕГАСТРОЙ 2014“ ЕООД е компания с основна дейност строителство на промишлени и обществени сгради, както и комуникациите към тях.

Строителство, реконструкция и ремонт на жилищни и административни сгради.

Опитът, който имаме в изграждане на производствени и жилищни сгради, складове, офиси и др., както и познаването на пазара в сектора, ни помагат за качественото и надеждно, изпълнение на възложените ни обекти, а също така и за постигане на оптимално съотношение цена – качество на предлаганите от нас услуги и изделия.

Какво работим?

От МЕГАСТРОЙ гарантираме качествено изпълнение както на самия проект така и на съпътстващата инфраструктура в района на обектите ни. 

Инвестиционни проекти

Изпълняваме проекти с различна функционална насоченост като жилищни сгради, комплекси от отворен и затворен тип, кафенета и ресторанти, административни и промишлени сгради.

Метални конструкции

Като производители на метални конструкции сме се специализирали върху проектирането, производството и монтажа на индустриални сгради от метални конструкции и термопанели.

Метални улуци

Произвеждаме безшевни метални улуци и всички видове завършващи лайсни и обшивки от разноцветна ламарина.

как работим?

МЕГАСТРОЙ разполага със собствена база в гр. Габрово – на площ от 3500 м² е разположено производство на метални конструкции и изделия от метал, цех за заготовка на профили от ламарина и складови помещения.

Оборудвани сме с машини, отговарящи на изискванията за качествено изпълнение на работните процеси.

За обезпечаване изпълнението на строителните процеси МЕГАСТРОЙ разполага със собствена мaтериално – техническа база, която включва:

_DSC4468

нека построим заедно

Изпратете ни изискванията си, а ние ще се свържем с вас за консултация